Asbestsanering Skåne

RING OSS - 040-682 05 32

Rivningsarbete

Vi river även i Skåne

Välkommen att anlita oss för rivning i hela Skåne. Vi erbjuder rivningar i Klippan, Kristianstad, Kävlinge, Landskrona, Lomma, Lund, Malmö, Osby, Perstorp, Bjuv, Bromölla, Burlöv, Båstad, Eslöv, Helsingborg, Hässleholm, Höganäs, Hörby, Höör, Åstorp, Ängelholm, Örkelljunga, Östra Göinge, Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Staffanstorp, Svalöv, Tomelilla, Trelleborg, Vellinge och i Ystad.

Behöver ni en mindre rivning?

Om ni behöver riva endast vissa sektioner eller delar av byggnaden för en framtida renovering, så hjälper vi er med sågning, borrning för håltagning, rör och elledningar. Om ni har ett renoveringsföretag behöver ni kanske någon som kan göra snygga hål för dörrar, fönster, hisschakt, trappor eller rännor – vi kan då riva på ett snyggt sätt som inte skadar fastigheten i övrigt.

Behöver ni riva hela komplex av hus?

Ska ni bygga ett helt nytt hus behöver ni kanske först riva ett befintligt hus, och det ganska snabbt. Vi river på ett säkert sätt, så att inget material kommer till skada mer än nödvändigt. Vi har nämligen de maskiner som behövs för att riva hela komplex på ett säkert sätt.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert för en rivning i Skåne – stor eller liten. Vi tar alla uppdrag för rivning i Skåne, inget är för stort eller för litet för att vi ska komma ut och hjälpa er!

Rivningsmiljö i Skåne AB


Allégatan 163
232 31 Arlöv

040-682 05 32

[email protected]

559135-9764


Asbestsanering

Rivningsarbete


logo-image

Om Oss

All vår provtagning görs med miljön i stort fokus och vi samarbetar med laboratorier för analyser!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Rivningsmiljö i Skåne AB

Org nr: 559135-9764
Allégatan 163
232 31 Arlöv
Tel: 040-682 05 32

Hitta hit